Mini adventure in eigen land

Een unieke ervaring voor jong en oud in de Zwinregio

Ontdek de ultieme vrijheid van avontuur bij adventure time

Bij Adventuretime combineren we de opwinding van fietsen, het avontuur van backpacken en de sensatie van raften, allemaal in één onvergetelijke ervaring. Met onze speciaal ontworpen uitrusting kun je moeiteloos tussen verschillende terreinen navigeren en elk avontuur aangaan dat je pad kruist. Of je nu droomt van het verkennen van afgelegen beekjes, het doorkruisen van uitgestrekte vlakten, of doorkruisen van de zwinstreek met onze uitrusting maakt het allemaal mogelijk. Dankzij het compacte ontwerp van onze opblaasbare rafts, die gemakkelijk in je waterdichte rugzak passen, ben je altijd klaar om het water op te gaan zodra je een geschikte plek tegenkomt. Bij adventuretime ben jij de architect van je eigen avontuur. Dus stap uit je comfortzone, omarm het onbekende en laat je innerlijke ontdekkingsreiziger de vrije loop. Begin vandaag nog met het plannen van jouw volgende onvergetelijke reis met adventure time in de zwinstreek!!!

De Zwinstreek

De Zwinstreek is een regio die zich uitstrekt langs de grens tussen België en Nederland, met als kernpunten de Belgische stad Knokke-Heist en de Nederlandse plaatsen Sluis en Cadzand. Het gebied is doordrenkt van geschiedenis en erfgoed, met invloeden uit de Middeleeuwen en de tijd van de handel langs de kust. Het landschap van de Zwinstreek wordt gekenmerkt door uitgestrekte polders, schilderachtige dorpjes, en prachtige natuurlijke gebieden, waaronder duinen en natuurgebieden. Het Zwin is een belangrijk rust- en broedgebied voor talloze vogelsoorten, waaronder steltlopers, eenden, ganzen en zelfs roofvogels.

Routes

We hebben de beste routes in de zwinstreek door onze liefde voor de streek voor jullie uitgestipt waar fietsen en packraften perfect word afgewisseld. Dompel jezelf onder in de pracht en eenvoud van onze prachtige achtertuin. Ondek deze prachtige streek op een zelfstandige micro avondtuur. Voor de sportieve types of voor degenen die liever op een rustiger tempo van de omgeving willen genieten is er een route. Je packraft-avontuur om 9.00 uur. Je krijgt uitleg over de route en je ontvangt je uitrusting die je nodig hebt tijdens je travel-experience. Onderweg kom je mooie paden, bijzondere uitzichten, toffe uitdagingen en prachtig natuurschoon tegen. Dit wil je niet missen!